Сайт-візитка

Створення представницьких сайтів візиток

Першим і найпростішим варіантом в області створення сайтів є невеликий, по суті, і наповненню сайт візитка. Звернувшись практично в будь-яку студію веб-дизайну можна побачити приклади робіт і велика різноманітність цін та виконання таких сторінок в інтернеті. Сайт візитка – це представницький сайт для бізнесу, який заявляє про продукцію або послуги, що надаються приватним підприємцем або організацією.



Як правило, сайт візитка містить від однієї до п'яти сторінок, повідомляють постетителям про сферу діяльності даного підприємства. Обов'язковим пунктом меню для таких сайтів є контактна форма, в якій відвідувач може відправити повідомлення на електронну адресу власника сайту. Без повного набору координат, що включають номери телефонів, фізичну адресу (якщо є офіс або магазин) і електронної пошти теж не обходиться. Так само гарним тоном у створенні сайтів візиток є вказівка розташування на гугл або яндекс картах, де вказана адреса торгової точки або представництва (знову ж таки, якщо такі є). При відсутності оффлайн магазинів краще вказати місто, де знаходиться організація без уточнення фактичної адреси.

Варто зауважити, що представницький сайт може бути як звичайного формату, так і новомодного Landing Page. Що таке лендінгем можна прочитати в іншій статті на нашому сайті. Сайт візитка у форматі лендинга має ряд переваг у порівнянні зі стандартним сайтом. По-перше, замовник отримує більш зручний функціонал, по-друге, красивий дизайн і динамічні об'єкти на сайті. Так само варто пам'ятати, що сайт для бізнесу будь-якого формату має бути адаптованим під мобільні пристрої, такі як телефони та планшети. У форматі лендинга будуть доречно виглядати не тільки слайдшоу з загальною інформацією про приватного підприємця, але і деякі позиції продаваних товарів або послуг.

Органічно на сайті візитці буде виглядати і книга відгуків, у якій відвідувачі зможуть залишати свої враження про товар, обслуговування, послуги. Landing Page надає більш зручну для сприйняття, ознайомчу форму відгуків, коли публікуються кілька коментарів про товар прямо на першій сторінці. Це підвищує довіру нових відвідувачів сайту і дозволяє залучити ще більше потенційних клієнтів.

Замовити сайт візитку Ви можете в нашій студії веб-дизайну зателефонувавши за телефонами, вказаними в контактах.

Київстар: +38 097 613 66 94
Або написавши листа на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Image